Cart0Item(s)

Krepšelis tuščias.

Product was successfully added to your shopping cart.

PRIVATUMO POLITIKA

 1.     Ši privatumo politika yra su UAB IGNARA,  įmonės kodas 302636313, elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://lab24.lt/ ,veikla susijęs dokumentas reglamentuojantis asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo tvarką bei pagrindinius principus.

2.     UAB IGNARA,  įmonės kodas 300570932, internetinėje erdvėje veikia per tinklapį (svetainę) http://lab24.lt

3.     Asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato  Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas, kiti įstatymai bei kiti teisės aktai ir šios  elektroninės parduotuvės privatumo politika. 

4.     Elektroninėje parduotuvėje, kurios tinklapio adresas http://lab24.ltpirkėjai nurodydami ar bet kokia teisėtai leistina forma pateikdami UAB IGNARAi įmonei savo asmens duomenis sutinka, kad UAB IGNARA juos valdys ir tvarkys  pagal šią privatumo politiką ir  teisės aktų reikalavimus, tokių duomenų tvarkymui bei valdymui keliamus tikslus, priemones ir tvarką.

5.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://lab24.lt ,savininkė UAB IGNARA įmonė garantuoja, kad asmens duomenys bus renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais. 

6.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://lab24.lt ,savininkė UAB IGNARA įmonė garantuoja,kad asmens duomenys bus tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai.

7.      Elektroninės parduotuvės, kurios tinklapio adresas http://lab24.lt ,savininkė UAB IGNARA įmonė duomenis renka tiesioginės rinkodaros (tik gavus asmens sutikimą) , finansinių dokumentų rengimo,  aptarnavimo tobulinimo, sutartinių ir kitų įsipareigojimų vykdymo, užsakymų apdorojimo ar kitais teisėtais tikslais. 

8.      Asmens duomenys, kuriuos pirkėjas savo noru pateikia, turi būti pateikiami jam susipažinimui, jeigu jis to reikalauja ir /ar pageidauja.

9.      Pirkinio krepšelio formavimui, svetainės lankytojų statistiniams duomenims skaičiuoti, kitam tinklapio funkcinės paskirties vykdymui elektroninės parduotuvės,kurios tinklapio adresas http://lab24.lt ,savininkė UAB IGNARA įmonė, naudoja slapukus (slapukai – kitaip dar vadinami angl.kalboje cookies).

10.   http://lab24.lt ,savininkė UAB IGNARA įmonė, iš pirkėjo ar potencialaus kliento gali pareikalauti atlikti registraciją tam, kad būtų įmanoma užsakyti prekes ir/ar suteikti paslaugas.

11.  Privatūs kliento duomenys nebus kaupiami pasinaudojant slapukais kaip priemone duomenims kaupti, jeigu nebus pirkėjo ir pardavėjo susitarimo ir pirkėjo sutikimo tokiam duomenų kaupimui .

 

Slapuko  pavadinimasSlapuko tikslas (kam naudojamas?)Renkami duomenysAr duomenys perduodami trečiosioms šalims?Kiek laiko saugomas slapukas?
PHPSESSID Sukuria unikalų vartotojo sesijos ID kiekvieną kartą prisijungus prie internetinės svetainės, vartotojo veiksmams svetainėje vykdyti Unikalus ID numeris Ne iki naršyklės lango uždarymo
_ga Naudojamas Google Analytics, vartotojo atpažinimui. Unikalus ID numeris Taip 2 metus
_gat Naudojamas Google Analytics, užklausų dažnumo matavimui Skaitinė reikšmė (“1”) Taip 1 minutę
_gid Naudojamas Google Analytics, vartotojo atpažinimui. Unikalus ID numeris Taip 1 dieną
currency Naudojamas pasirinktos svetainės valiutos atpažinimui valiuta (“EUR”) Ne 1 mėnesį
language Naudojamas pasirinktos svetainės kalbos atpažinimui kalba (“lt”) Ne 1 mėnesį
agreeCookiePolicy Naudojamas atpažinimui, ar vartotojas paspaudė sutikimo mygtuką pranešime apie slapukus Skaitinė reikšmė (“1”) Ne 10 metų

 

Visa informacija pateikiama, perduodama ar kitoks susirašinėjimas vykdomas kreipiantis el. paštu info@lab24.lt